7 gode vaner af succesfulde små virksomhedsejere

Bruger du hver vågne øjeblik i din virksomhed? Kan du finde det svært at tage tid ud for dig? Er du konstant arbejder i en rod?
Desværre er der alt for mange virksomhedsejere arbejder alt for længe og alt for hårdt. De har tendens til at være involveret i alle aspekter af deres virksomhed fra at være bogholder, marketing, hr manager, mægler, kunde forbindelsesofficer og renere.
Jo mindre virksomheden jo sværere det er for ejeren at uddelegere disse opgaver, fordi de ikke kan lide, bruge nogen penge. De ikke indser, at hvis de investere deres dollars klogt i at få adgang til den rigtige type af varer og tjenesteydelser til at dyrke deres forretning og være mere effektiv, de vil se positive ændringer sker over tid. Det tager tid at opbygge en god “business tankegang”.
Jeg har bemærket, at de mennesker, der dyrker deres virksomheder med held skal du gøre følgende:
1. succesfulde små virksomhedsejere er store rollemodeller
De praksis, hvad de prædiker. De lede fra fronten.
2. meget vellykket små virksomhedsejere investere tid og penge i deres team og selv
De udvikler deres folk og sig selv gennem personlig og faglig udvikling. De udnytter uden for ekspertise, som vellykket små virksomhedsejer anerkender de ikke har alle svarene.
3. meget vellykket små virksomhedsejere er organiseret
De ved, hvordan man kan administrere deres tid og har systemer på plads, som gør det muligt for dem og deres hold til at arbejde effektivt.
4. meget vellykket små virksomhedsejere er sunde og raske
De forstår, at en sund krop og forbedrer deres produktivitet og generelle trivsel. De indser, at ved at holde sig sunde og raske det sætter dem i stand til at klare presset fra kører en forretning.
5. meget vellykket små virksomhedsejere har et liv
De få tid til deres personlige liv en prioritet, fordi de ved, det gør dem en gladere og mere vellykket person.
6. meget vellykket små virksomhedsejere kigge efter deres klienter
De ved, at kunderne er livsnerve for deres forretning. Uden kunder ville der ingen forretning. De sikre, at de hele tiden ser efter dem.
7. meget vellykket små virksomhedsejere er afgørende
De er ikke bange for at træffe beslutninger og handle. De skal, hvis de ønsker at deres forretning til at trives.
Det sidste ord
Meget vellykket små virksomhedsejere få deres prioriteringer om mennesker, arbejde og hjem ret! De lever længere og nyde livet mere. De nyder udfordringen med at blive iværksætter. De går hjem i slutningen af hver dag at vide, de har opnået. De er opfyldt og indse, at succes i deres forretning er en direkte afspejling på sig selv.
Så hvad venter du? Hvis du er utilfreds med hvor du er nu, så hvad vil du gøre anderledes? Det er juni allerede. Gøre status over hvor du er på. Har du brug at foretage ændringer for at forbedre din virksomhed, så du er i stand til at nyde fordelene ved at være herre over din egen skæbne? Eller er du tilfreds med den måde, du i øjeblikket rejser?
Kun seks måneder til jul. Vil du blive siddende på stranden i januar tilfreds med din indsats eller vil du gøre det samme new year’s resolutioner du har foretaget i begyndelsen af t hans år? Husk, intet ændrer hvis intet ændres.
Gennemføre den 7 vaner af meget succesrige virksomhedsejere på en løbende basis og du også vil have en meget succesfuld virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.