Hvordan man kan øge salget med eBøger

Er folk interesseret i ebooks? Og hvis ja, hvad er de bedste måder at sælge dem?

Følgende statistikker rapporteret af Open eBook Forum, en non-profit organisation for den elektroniske bogforlag industri, helt sikkert vise interesse for ebøger. Bemærk forumet kan prale med medlemmer som Microsoft Corporation, Adobe Systems, McGraw-Hill, Random House, Simon & Schuster og andre top selskaber.

VÆKST I KUNDE BASE *

Random House, Inc.’s eBook indtægter fordobledes år-over-år i 2001 og i det seneste kvartal afslutning i marts, indtægter var den højeste siden virksomheden begyndte at sælge eBøger i 1998.

HarperCollins’ eBook aftryk, PerfectBound, har solgt mere eBøger i de første fem måneder af 2002 end i hele 2001.

Gennemsnitlige månedlige overførsler af Adobe Acrobat eBook Reader er steget med ca. 70% fra 2001 til 2002.

Simon & Schuster har oplevet tocifret vækst i e-bog salg fra den første halvdel af 2001 til første halvdel af 2002.

Over 5 millioner kopier af Microsoft Reader er omdelt til brug på desktop, arbejdsbog og Pocket PC-systemer.

Palm digitale medier rapporterer, at næsten 180.000 eBooks blev solgt i 2001, mere end 40% stigning fra 2000.

I 2002 er McGraw-Hill Professional eBook salg op 55% i samme periode sidste år.

Nogle tips om de bedste måder at sælge ebooks? EBooks er blandt de bedst sælgende produkter på OhioHelp.net, en Ohio-baserede selskab, der hjælper virksomheder over hele verden med markedsføring, public relations og freelance skriftligt tjenester. Her er hvad der fungerer bedst for dem.

TOP TIPS FRA OHIOHELP.NET

I. ANNOUNCE din EBØGER lade alle vide, at du sælger eBøger. Annoncere nyheden i en pressemeddelelse, tilføje links i din e-mail signaturfil, tilføje specielle links på dine hjemmesider. Indeholder oplysninger om dem i din virksomhed ezines eller nyhedsbreve (print og virtuelle), mail postkort annonceringer og bogmærker med din boghandel link, medtager dem i din PPC (pay-per-click) kampagner og rubrikannoncer. Tilføje dem til din telefon script, din direct mail-pakker, dine salgsbreve, din voicemail optagelse, tak side, der vises eller er mailet efter shopping cart køb. Diskuter dem på fora, skriver om dem i e-mails og postal breve til kunder, venner og bekendte. Stop ikke kommunikere om dem.

II. Bliv involveret selv bruger eBøger og sætte deres oplysninger til at bruge. Tilføje tilbud med dem; opstille nogle indhold i autosvar for prøvetagning:. Kontakt forfatteren til et kort interview for dit firma nyhedsbrev. Og opdatere din eBøger regelmæssigt eller blot slutte en engros virksomhed som den ene her $ hvor mindst to nye eBøger kommer ud månedligt for dig at tilføje til din butik automatisk. Hvis din eBøger bare sidde og samle cyber-støv, så vil dit salg.

III. CYBER-TOUR adfærd cyber-tours one-on-one med dine kunder. Få på telefonen og få dem skal du klikke på afsnittet business og gennemse sammen med dig, mens du peger ud valg af interesse. Personliggøre deres oplevelse og opfordre dem til at bogmærke webstedet og vende tilbage for at hente nogle ebooks i sektionen “Freebies” godt for at have navnlig nemlig dem hvem ikke kan vide meget om eBøger og ville drage fordel af forsøger nogle første.

Så tilføje ebøger til dit produkt og service linjer fra en progressiv selskabet ligesom OhioHelp.net ikke herfra: $. Både dine kunder og du vil derefter have mulighed for at lære mere, holde med de seneste oplysninger og øge salget.

For at lære mere top tips og modtage dem på en regelmæssig basis uden beregning i din e-mail, tilmelder dig på i dag eller email diana@ohiohelp.net. Nyd gratis eBøger fra afsnittet “Freebies” i deres boghandel på

* Fra eBooks af numrene: Open eBook Forum samler industri vækst statistik, openanebook.org, New York, NY, 22. juli 2002.

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen vil blive værdsat – send til: diana@ohiohelp.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.