Patenter – amerikansk storhed

Vi alle ved, hvad et patent er generelt, men hvor meget ved du egentlig om patenter og hvordan de har formet Amerika? Vores fremskridt i teknologi her i Amerika har overgået alle andre landes kombineret. Mange kan ikke lide at høre det, men det er en kendsgerning, og det har mere at gøre med hvordan Amerika flyttet foran andre lande økonomisk end nogen anden faktor og stadig gør i dag.

I denne artikel, vil jeg dække mange af amerikanske opfindere fremskridt i hele vores relativt korte historie i forhold til andre lande.

Ikke alle opfindelser, der hjalp med at gøre Amerika stor var opstod i Amerika, men også dem, der ikke var opfundet og patenteret her, blev sat til bedre brug her, som en måde at producere stål i store mængder f.eks. Oprindelig patenteret af en britisk opfinder ved navn Henry Bessemer. Han opfandt Bessemer-konverter eller Bessemer-processen.

Han opnåede sit patent i 1855, selvom processen var kendt i Kina i det tredje århundrede. Ifølge wikipedia.com er”det vigtigste princip fjernelse af urenheder fra jern ved oxidering gennem luften bliver blæst gennem den smeltede jern. Oxidationen rejser også temperatur af jern masse og holder det smeltet. “

Men genial amerikanerne som Andrew Carnegie sætte den til at bruge og bygget alt fra dåser til skyskrabere på jernbaner og skibe. Mange amerikanske opfindelser blev patenteret på grund af evnen til at bearbejde stål hurtigere.

Mange mennesker kredit Benjamin Franklin for opdagelsen af elektricitet. Mens det er sandt, er elektrificering ikke helt det samme. Folk som Thomas Edison havde indført jævnstrøm systemer, hvad vi kender som DC. Nikola Tesla arbejdede mod ved hjælp af AC eller vekselstrøm.

Tesla var slavisk, men en borger i USA hvor han gjorde alt sit vigtige arbejde på elektricitet. Ved århundredeskiftet, var Tesla allerede arbejde i områder som robotteknologi og ballistik. George Westinghouse var en ven af Teslas og en større konkurrent til Thomas Edison. George Westinghouse sætte elektricitet til brug i mere praktiske måder end opfindere.

Westinghouse også opfundet ting og holdt mange patenter af sin egen. Folk forbinder ham med apparater, men han holdt patenter, der havde at gøre med jernbaner samt. Han holdt et patent på et system til at sætte jernbanevogne tilbage på sporene efter de havde været afsporet. Selv holdt han patent for at opfinde de første luftbremser.

Elektricitet og behandling af stål er blot to af de store videnskabelige opdagelser, der gjorde dette land stor. Jeg kun bringe de videnskabelige opdagelser i denne artikel vise dig noget om patenter. Mange mennesker kender de betydelige videnskabelige opdagelser som atomkraft, automobile, flyvemaskinen, elektronik, radio og tv, landbrug, computere, telefon, aircondition, køleanlæg, rumfartøjer, internettet, og så meget mere, de fleste som blev opfundet i USA eller sætte bedste bruger her i Amerika.

Men disse væsentlige videnskabelige opdagelser udgør kun en lille procentdel af alle patenter, der er ansøgt om og tildelt. De fleste patenter stammer fra en eller flere af de store videnskabelige opdagelser, men patenterne er udstedt for det unikke brug af eller kombinationer af de store opdagelser.

Geni og opfindsomhed af den amerikanske borger over alle andre kan tilskrives det faktum, vi er et frit samfund. Ytringsfrihed betyder også frihed til at tænke. Frihed selv fører til stor viden og opdagelse.

Mens nogle opfindelser eller store videnskabelige opdagelser kan henføres til befolkningen i fremmede lande, er intetsteds disse opdagelser og opfindelser anvendes bedre gennem historien end i USA.

For hvert større videnskabelige opdagelse, er tusindvis af patenter gemt, sætte det ind i praktisk brug. Patenter er i dag, fortsat anvendt i forbindelse med en meget hurtig hastighed. Amerika har ikke holdt op med at opfinde og patentering deres ideer. Så længe den amerikanske kultur fortsætter med at fremme denne innovation, vil Amerika blive langt frem i alle teknologiske områder, mens lande, der undertrykker deres borgeres frihedsrettigheder vil halte langt bagefter.

Jeg håber denne artikel, mens vi kun rørt på et par opfindelser og opdagelser, giver dig et indblik i hvorfor Amerika forbliver langt foran resten af verden gennem teknologi. Søg gennem de os patentkontor hjemmeside og du vil opdage, bare hvor mange opfindelser er patenterede hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.