Syv dødbringende Trading fejltagelser – del 7

I denne sidste artikel i serien, jeg har tænkt mig at se på, hvad der måske er den største fejl af alle, og alligevel bør være det nemmeste at overvinde.
Fejl nummer syv – ikke tager handling
For enhver erhvervsdrivende, der åbner en formidlingsprovision konto og begynder at placere handlerne, skal der være et hundrede flere, der havde alle til hensigt at gøre det, men for en eller anden grund, faktisk aldrig tog dette skridt.
Det er et soleklart erklæring at gøre jeg kender, men du kan ikke tjene penge fra markeder, hvis du ikke faktisk begynde at handle dem! Hvorfor gøre så mange potentielle erhvervsdrivende køber bøger, klar fora, og studere diagrammerne, men faktisk aldrig placerer en handel? De mest almindelige grunde til jeg hører er disse:
Bange for “Jeg er bekymret, jeg har tænkt mig at miste for mange penge”.
Hvis du handler på en simulator, mister du ikke en krone. Dagens teknologi gør simulerede handel mere tilgængelig og mere realistisk end nogensinde. At have en gå risikofrit vil enten give dig selvtillid til at tage det næste skridt, eller vil vise sig at du at handel virkelig er ikke din ting. Enten måde, du har intet at tabe ved at prøve.
Tid, “Jeg har ikke tid til at sidde foran en computer hele dagen lære denne ting”. Der er bestande, og futures markeder i alle udviklede lande i verden. Med spekulerer af internettet, kan vi handle dem alle. Det betyder, at når du har noget tid til overs, der er et marked åbent et sted. Der er ingen grund til at opgive dag job at afprøve handel.
Penge “Jeg har ikke penge nok til at handle med”. Som trading bliver stadig mere populære, og mæglere forsøger og nå ud til større publikum, er minimum konto niveauer faldende. Hvis du har et par hundrede ekstra dollars (US), kan du begynde at handle. Når det er sagt, aldrig handle med penge du ikke har råd til at tabe. Hvis at miste din start kapital vil sætte dig på gaden, bør ikke du virkelig være handel med kontanter. Der er imidlertid ingen grund til du ikke papir handel, mens du sparer op at pot.
Ingen tillid “Jeg tror ikke, jeg kan gøre dette, det er ikke for mig”. Hvis du virkelig tror, at handel ikke er din ting, er selvfølgelig der ingen mening i at forfølge det. Hvis men du simpelthen bange for at du ikke vil lykkes, uanset af hvilken grund, så kan du gå glip af en stor chance for ingenting. Få dig nogle gratis diagrammer og en gratis simulator, eller endda en pen og papir, og have en gå. Hvis du ikke prøver, du vil aldrig vide!
Handling: I sidste ende, kun du kan tage det næste skridt til at blive en rentabel erhvervsdrivende. Det er en sørgelig kendsgerning, at mange, der læser dette vil aldrig tage deres handel drøm videre. Men de få, der gør, vil være godt på vej til succes, profit og trading frihed.
Det er slutningen af denne syv del Seven Deadly fejltagelser serie. Jeg håber du har nydt at læse det som jeg har nydt at sætte det sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.