Gode råd til konfirmationsplanlægningen

Konfirmationstiden nærmer sig med hastige skridt, og måske har du et barn, som er på vej til at træde ind i de voksnes rækker. Det er nemlig snart den tid på året, hvor de mange smukke og seje konfirmander, får deres store dag.

Konfirmationsdagen er netop en stor dag, og derfor er I nok allerede godt i gang med planlægningen derhjemme. Det er en dag, hvor hele familien er samlet, konfirmanden er måske heldig at få nogle gode gaver og en dag, hvor der både er smil og rørelse til tårer at se rundt omkring.

Det betyder også, at du som forældre formentlig vil gøre alt for, at dit barn skal få den dag præcist, som han eller hun ønsker sig, at den skal være. Det er naturligvis ikke alt i hele verden, som kan lade sig gøre af enten den ene eller anden grund. Her vil det i særdeleshed nok være økonomien der sætter sine begrænsninger, og som SKAL sætte begrænsninger. Det er nemlig ikke ret mange, som sætter et ubegrænset budgettet af til denne begivenhed, og det behøver du heller ikke for at give dit barn den bedst mulige dag.

Lyt til dit barns ønsker

Under konfirmationsforberedelserne er det vigtigt, at du lytter til dit barns ønsker. Måske synes du allerede nu, at ønskerne er mange og dine bekymringer begynder at gå på, hvad sådan en fest nu også kommer til at koste.

For at undgå skænderier og for mange bekymringer over den økonomiske del, kan du overveje at foretage et minilån. Som navnet indikerer er det et lille lån på typisk 6000 kroner. Det er ikke et stort lån, men det gør, at du måske har bedre mulighed for at opfylde dit barns ønske om fx en softicemaskine, bestilling af mad fra byens bedste italienske restaurant eller leje hele gymnastikforeningen, så der er plads til lej og bevægelse.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse meget mere om minilån online. Du kan også læse om de andre typer lån der findes, så du kan finde lige præcis den type, som er den bedste løsning for dig.